Destinatii de vacanta - Travelers-way.com

Cauta pe site
Go to content

Main menu:

Destinatii de vacanta

Destinatii
Insula Santorini

Santorini este o insulă vulcanică, care face parte din grupul insulelor grecești. Acesta este situată  între insulele Ios şi Anafi. Insula este renumită pentru apusurile de soare uimitoare,  pentru orașul Thira și pentru vulcanul activ. De asemenea, sunt o serie de  plaje fantastice, cum ar fi plaja din Perissa, poate că aceasta este şi cea mai bună plajă din Santorini, plaja cu pietriș negru din Kamari, plaja cu nisip alb și roșu. Insula are o serie de peisaje de o valoare deosebită.

Chicago

Chicago, cu o suprafata de 9.595 kmp si o populatie  de  peste  8 milioane de locuitori, este  al  treilea   oras   ca   marime   din   Statele Unite  ale  Americii dupa New York si Los Angeles, si cel mai mare din statul Illinois.
Orasul este situat in partea de nord est a statului Illinois, intr-o zona cunoscuta sub denumirea de Midwestern, pe malul de sud - ves al   Lacului  Michigan, lac ce despart Statele Unite de Canada, la o altitudine de 176  metri, intr-o  zona  de  campie   strabatuta   de  raurile  Chicago  si  Calumet.

Bangkok

‘’Oraşul îngerilor” este locul unde, cu adevărat, puteţi simţi raiul pe pămînt. Nu este  o denumire desprinsă dintr-un roman SF. Este vorba despre un loc, cu adevărat, existent. În sud- estul Asiei, se găseşte unul dintre cele mai dezvoltate şi mai  exotice oraşe- Bangkok, capitala Thailandei. Oraşul este aglomerat, nu numai din punct de vedere al populaţiei (care în 2007   număra mai bine  de  8,160,522 locuitori), dar şi în ceea ce priveşte monumentele arhitecturale, centrele de divertisment etc.

 
Sydney

Sydney, situat in sud-estul Australiei, este cel mai mare si mai vechi oras al tarii, dar si un important centru economic, cultural si administrativ. In Sydney verile sunt fierbinti iar iernile moderate, temperaturile variind de la 13 la 22 grade Celsius, cu un nivel de precipitatii anuale de 1.195 mm. Orasul impreuna cu suburbiile sale acopera circa 12.400 kmp, de la Hawkesbury River in partea de nord la terenurile intinse din sud si de la Blue Mountains in vest la Oceanul Pacific in est.

 
Manaus - Metropola amazoniana

Manaus este un oras brazilian, capitala statului Amazonas. Situat pe malurile râului Rio Negro aproape de confluenta acestuia cu Amazon, este un important port si centru de articulatie pentru regiunea Rinului. Acesta este, de asemenea, un punct comun de la care turistii încep ss viziteze jungla amazoniana.
Manaus este un centru important în eco-turism, si una dintre atractiile cele mai faimoase este plaja Ponta Negra, la 13 km distanta de oras, în cazul în care râul este scazut, iar culoarea întunecata a apei contrasteaza cu albul de nisip.

 
 
 
Ghid Turistic Romania
Back to content | Back to main menu