Concursuri - Concursuri geografice online - Travelers-way.com

Cauta pe site
Go to content

Main menu:

Concursuri - Concursuri geografice online

Contact

  Temele articolelor sunt Curiozitati Geografice si Ghiduri turistice.

Curiozitati Geografice

Articolele ( referatele ) trebuie sa fie
originale si sa nu mai apara pe nici un alt site ( la nivel de facultate sau ultimul an de liceu ), în nici un caz copiate sau traduse de pe alte situri, reviste sau carti. Puteti scrie despre Curiozitati, Mistere si legende, Informatii inedite ( descrieri ale unor munti, ape, fenomene ), Superlative - Curiozitati Geografice ).

Ghiduri turistice

La aceasta tema acceptam articole ( referate ) -
originale, care nu mai apar pe nici un alt site ( la nivel de facultate sau ultimul an de liceu  ) în nici un caz copiate sau traduse de pe alte situri, reviste sau carti - descrieri turistice ale oricaror orase sau statiuni de vara sau de iarna din lume.

Articolele trebuie sa fie trimise în formularul de mai jos si vor fi postate în appx. 48 de ore dupa primire ( dupa ce vor fi verificate daca întrunesc toate criteriile cu care ati fost de acord în momentul în care ati trimis articolul ). Din momentul în care au fost trimise catre situl nostru aceste articole apartin travelers-way si nu mai pot fi postate pe nici un alt site ( www.travelers -way.com îsi rezerva dreptul de copyright al articolelor care vor intra în concurs si vor fi postate pe site ! Toate datele personale trimise de dumneavoastra vor fi înregistrate în arhiva Travelers-way dar nu vor fi postate online si nici nu vor fi folosite în scopuri publicitare !

Punctajul articolelor

Articolul de la 1500 la 2000 de cuvinte =  4 euro / articol
Articolul de la 2000 la 3000 de cuvinte  =  5 euro / articol
Articolul de la 3000 la 4000 de cuvinte  =  6 euro / articol
Articolul de la 4000 la 5000 de cuvinte  =  8 euro / articol

( aici puteti verifica nr. de cuvinte din articol ) http://www.wordcounttool.com/

Plata

Plata se va efectua în momentul în care ajungeti la suma de cel putin 50 euro , v-a fi trimisa prin transfer bancar Western-Union si v-a putea fi ridicata de la un ghiseu al bancii chiar în ziua depunerii. Pe aceasta pagina puteti verifica corectitudinea sitului într-un tabel în care v-a fi afisat ( sub un pseudonim la alegerea dumneavoastra ) numarul de articole primite de la dumneavoastra si suma la care ati ajuns ! Înainte de efectuarea platii avem nevoie de adresa dumneavoastra postala iar în momentul ridicarii platii de la Western-Union o sa primiti un email cu un cod care treubuie sa-l prezentati la ghiseul bancii !

Travelers-way îsi rezerva dreptul de modifica unele detalii alei acestei campanii tinînd cont de volumul de articole primite ! Numarul de articole acceptate lunar de la un utilizator este de 10 articole ! Acest volum însa poate fi marit treptat !
Contribuie ( prin articole de calitate ) si fi platit !
Articolul cu cele mai multe like-uri pe facebook v-a aprimi la sfârsitul campaniei 100 euro !
Formular de participare

Tip

Tip

Tip

Tip
 Liceu
 Facultate

Tip


Tip

Concursul Travelers-way - Likes pe Facebook

Pseudonim

Titlul

Data

Tema

Likes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Campania Travelers-way - Clasament

Pseudonim

Articol-(e)

Cuvinte

Data

Tema

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ghid Turistic Romania
Back to content | Back to main menu