Copyrights travelers way - Travelers-way.com

Cauta pe site
Go to content

Main menu:

Copyrights travelers way

Contact

CONVENTIE
(copyright)


Continutul site-ului www.travelers-way.com, este proprietatea Travelers-way si este protejat de legile dreptului de autor. Toate articolele, textele, imaginile si logo-urile din acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al administratorului.In cazul in care exista materiale scrise sau poze preluate de pe alt site acest lucru este stipulat de obicei in josul paginii si in cazul acesta verificati termenii de uz al sitului respectiv catre care aveti un link direct.
 
Continutul site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al administratorului. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala sau integrala a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Persoanele care trimit materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, persoanele care expediaza informatii ori materiale isi asuma intreaga responsabilitate pentru drepturile de autor, site-ul www.travelers-way.com fiind exonerat de orice raspundere cu privire la difuzarea materialelor primite.

Toate materialele si informatiile din continutul site-ului sunt proprietatea www.travelers-way.com, astfel orice persoane care expediaza  informatii ori materiale catre site inteleg si accepta sa cedeze exclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare.Galeriile de fotografii

De la data de 19 martie,noile galerii de poze pot fi embeded pe situl dumneavoastra , gratis. Singurul lucru care trebuie sa-l faceti este sa postati un backlink html al paginii principale ( Homepage ) a travelers-way.com pe pagina unde ati postat galeria noastra. Rugam si o înstintare prin e-mail la ( contact@travelers-way.com ) din partea  utilizatorului cu specificatia care galerie a fost aleasa si unde a fost  plasat backlinkul. Pozele pot fi alese ca si galerie întrega a unei tari dar si doar ca album al unui oras. Pozele apartin în totalitate travelers-way si nu pot fi folosite în scopuri comerciale.

Pozele sunt copyright travelers-way.com !

Conditii de utilizare   

Utilizatorii site-ului sunt obligati sa respecte urmatoarele:

- Nu vor uploada, posta sau transmite pe site sau prin intermediul site-ului materiale sau orice alte informatii cu caracter ilegal, cu un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios ori care incalca ori prejudiciaza drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane;

- Nu vor incarca, posta sau transmite pe site virusi, scripturi sau alte programe de acest gen care pot duce la functionarea improprie a site-ului ori la deteriorarea in orice mod a datelor si informatiilor de pe site ori oferite de acesta;

- Nu vor redistribui continutul oferit de noi sub nici o forma, inclusiv in publicatii tiparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, grupuri sau forumuri de discutii sau orice alt serviciu ori metoda electronica sau tiparita fara consimtamintul scris al administratorului.

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului prevazute de prezenta conventie, precum si toate efectele juridice ce decurg de aici, vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu aparut va fi solutionat pe cale amiabila, in caz contrar litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ghid Turistic Romania
Back to content | Back to main menu